Овен Скъпи Овни, и през 2024г. ще сте на гребена на

...
Овен Скъпи Овни, и през 2024г. ще сте на гребена на
Коментари Харесай

Най-забавният годишен хороскоп за 2024 година

Овен 

Скъпи Овни, и през 2024г. ще сте на гребена на вълната, на върха на иглата и постоянно яхнали парочистачката. Защото това е най-близкото до огън, с което може да се почиства законно. Годината ви ще е доста динамична, само че това е за положително. Характерът ви ще може да се покаже във всичките си форми и нюанси. От вас зависи по какъв начин ще канализирате тази сила. Имате задача от Плутон и от вашия заповедник Марс да осъществите значими трансформации. Дори революции… Резултатите от вашата упоритост ще се отразят освен на вас, само че и на близките. Ще имате силата да измененията средата си. А всички останали знаци, ще черпят мотивация от вас.

Именно по тази причина е най-разумно да се подсигурите с апарат, с който се почиства стремително и не се постанова да губите време даже да се навеждате, с цел да го почиствате, след свършената работа.

Имам доста значимо обръщение към вас - през идната година ще бъдете водачи. А до момента в който ни водите и вършите всичко друго, с което сте се заели, ще можете като един ураган да почистите дома си, да разглобите уреда на труда с най-малък брой придвижвания и да го приберете плътно на място, все едно нищо не се е случило. А след това - да раздадете малко задания на другите… Нали ще сте отпред, въпреки всичко.

И като споделих разпределяне на задания - не забравяйте, че вие сте знак, който поставя началото на нещо и пали искрата на измененията. Добре е обаче да привлечете на своя страна и знаци като Дева и Козирог, които да ви оказват помощ със структурата на нещата и довършването на работата. И не забравяйте - по-добре слънце в Марс и парочистачка в шкафа, в сравнение с отегчителен живот с кофа и парцал…

Телец

Скъпи Телци, и вие, и аз знаем, че на този свят, каквото и да става, някой би трябвало да прави работа устойчиво и методично, с цел да прогресираме. И нормално вие сте тези, които слагат основите на развиването, разчистват полето от дребни проблеми и основават на всички непоклатимост, с цел да се почувстват удобно. Също… Вие самите напълно не подценявате комфорта.

Е, през 2024г. несъмнено ще имаме потребност от вас, тъй като следва година на огромни промени. Дори в някои връзки - революционни промени. В тези времена някой би трябвало да държи салдото и да ни оказва помощ да стъпваме решително на земята. Кой, с изключение на Телеца, може да се оправи за половин час да разчисти всеки терен от мокри и сухи замърсявани? Никой различен, изключително, когато вие притежавате верния апарат. Овенът отново е тичал с кафето си на някъде и има мокро леке на пода? Близнаците не гледат къде ръсят трохи от чипс? Определено вие сте в играта с компактната си машина за изсъхнало и мокро разчистване. Защото без стабилната ви сила, сме за никъде…

Очаква добра година, стига вярно да разчитате знаците - по кое време измененията са нужни и би трябвало да бъдете част от тях и по кое време ролята ви ще бъде в запазване на постоянния преход сред остаряло и ново. Вие ще попаднете под въздействието на Плутон, което ще ви потиква към промени и това е значимо. Още по-важно е да запазите уравновесен личния си център, до момента в който минавате през разнообразни стадии на развиването си. Неслучайно избрахме този апарат за вас, тъй като във всеки един смисъл, ще имате потребност от мултифункционални и компактни решения. Нещо, което да е адаптивно, съгласно обстановката, само че и на което може да се разчита, както на вас.

Близнаци 

Напред към чистото и ярко бъдеще, нали, Близнаци? 2024г. е годината, в която да погледнете в действителност решително към това, което желаете да ви се случи оттук насетне и да пресъздавате огромно с години напред. Именно по тази причина (а и тъй като надали на някой от вас му се занимава с прозаични неща като миене на под и изсмукване на прах), сме ви избрали най-хубавото за разчистване на прозорци. Така може да съчетаете потребното - измиване на очите на дома ви, с още по-полезното - гледането далеко и превръщането на фантазиите в цели. Определено бистрият взор ще е значим за вас. И несъмнено ще имате потребност да извършите път на светлината както към вас, по този начин и към дома или офиса си - към пространствата, които носят вашия заряд.

Много от знаците ще разчитат на вас тази година да ги мотивирате и разведрявате. Това няма да лесна задача в изпълненото със събития бъдеще, което ни следва, само че в случай че има някой, който го умее - това сте вие. Ще бъдете бързи, ефикасни и красиви като компактния апарат за разчистване на прозорци и ще носите същото въодушевление към себе си - на непорочност, светлина и успеваемост. И дано не забравяме, че прозорците пропущат освен светлината вътре към нас, само че и вършат допустимо ние да се забележим на открито към другите. А от представителите на зодия Близнаци постоянно има какво да се види, по тази причина - пускайте харизмата си да се вихри свободно в идващите 12 месеца.

А един път визуализирали фантазиите си, подредили задачите си и почистили всички метафорични и същински прозорци, ще ви остава единствено да привлечете съидейници към тях и просто няма да има какво да ви спре по пътя ви напред.

Рак 

Раци, предлагам всеки, който и тази година се пошегува, че представителите на вашия знак могат да го удавят в сълзи от прочувственост, да получи малко от водоструйката! Добре, де… Шегувам се. Нека си го кажем - в случай че не бяха Раците, кой щеше да обгрижва всички други знаци в зодиака? Кой щеше да прави по този начин, че с нежната мощ на водата да се отмиват паниките и да се пречистваме? Овните и Лъвовете да се охлаждат, Козирозите да се разчувстват и пр… Ами няма кой - вие отговаряте за тези неща. И тъкмо по тази причина се връщам на тематиката за водоструйката!

През 2024г. ще сме подвластни на наклонност към промени, някои от които - радикални. Вашия знак, както постоянно, ще има за задача да резервира чистотата на връзките и дома. Затова от една страна ви съветваме да се заредите с самообладание, а от друга ви предлагаме да се снабдите с водоструйката, която ще почисти за момент там, където има потребност от сериозната грижа на водата. Компактен и благонадежден апарат, който работи точно с вашата буря.

Тази година от вас ще се желае и да бъдете наблюдателни и адаптивни. Ще би трябвало да усещате (интуицията ви е една от най-силните в зодиака) къде има потребност от Рачешка мощ и по какъв метод да се намесите. Ще би трябвало да бъдете деликатни с измененията, които се случват с вас и към вас, тъй като не сте от най-бързо адаптивните. За сметка на това - в случай че един път вземете решение, че ще бъдете част от някаква смяна - вие може да създадете за себе си близките удобен преход. И през 2024г. Ще владеете силата на водата и с нея ще може да управлявате събитията. Както и, несъмнено, да чистите безупречно обичаното си място - своя дом.

Лъв 

Познавате ли уединен Лъв? И аз не. Винаги обградени с хора, които ги обичат, както и с домашни любимци. Широкото лъвско сърце знае по какъв начин да се погрижи за доста повече неща, в сравнение с за личната си грива. През 2024г. също ще бъде по този начин. Вие ще имате задача по едно и също време да сте водачи, само че и да се грижите за близките. Нещо като прахосмукачката, която избрах особено за вас… Многофункционална, мощна, с чудесно показване и външен тип. Или другояче казано за отличника - прахосмукачка първенец.

В годината, в която ни следва, ще бъдем основатели и участници на доста промени. Всеки от нас ще има роля в тези процеси и вашата ще бъде да ги предизвиквате, само че и да ги довеждате до дъно. И, с цел да може да се разчита на вас, вие пък ще би трябвало да се заобиколите от хора и принадлежности, на които имате доверие, че ще си свършат работата. За благополучие, няма да има единствено задания и провокации през годината. Ще имате време и опция да се насладите на компанията на най-близките си същества. Това е нещо, което ще желаете да вършиме във допустимо най-хубавите условия и с чувството, че сте изпълнили дълга си към тях. Някак естествено тук на помощ идва уредът, който сме избрали особено за вас.

Нагласата, която най-вече ще ви помогне през 2024г. е и тази, която вие самите добре познавате - упоритост и предпочитание за освен това и по-различно, само че без да задълбавате в възможните дребни трудности, които могат да изникнат по пътя ви. Взаимодействайте с околните си, оглеждайте се в тях като огледало и черпете сила от връзките сред вас. Инвестираните усилия в дома ви ще ви се отплатят.

Дева 

2024 ще бъде година, в която по едно и също време ще останете правилни на себе си, само че и ще се развиете, уважаеми Деви. Дванайсетте месеца пред нас са белязани с промени и трансформации, някои от които - непредвидими в сегашното. Затова, повече от всеки път ще имаме потребност от спокойната, чиста и земна сила на Девата. За да бъдете добър балансьор, както на личните си страсти, по този начин и на силата в дома си, ще ви е нужен и благонадежден асистент. Избраният за вас апарат може да прави изсъхнало и мощно разчистване с изключителна мощ, освен това - с плътно сглобяване и прибиране и супер елементарно разчистване на филтъра.

А какво да балансирате самите вие през 2024г. ли? Честно казано - каквото пристигна. Ще бъдем очевидци и участници в смяна на статуквото в най-различен смисъл. И когато има сходни развития е от основно значение да има хора, които не са изгубили пътя на моралния си компас, виждат положителното и вярното, не се подвеждат и могат да ги посочат и на нас. Чистотата е висша полезност за Девите във всеки един смисъл на думата и вие изпитвате почитание, когато някой (или пък нещо плътно и мощно) се придържа към тази ваша полезност.

Много е значимо да ви дам и един другарски съвет… Не сте длъжни непрекъснато и без отмора да съблюдавате за чистотата и постоянно да носите отговорност за нея. Връчвайте от време на време прахосмукачката и на другите и им напомняйте, че трудът краси индивида. И нека ви я върнат след чудесно свършена работа и в безупречен тип (за тяхно добро).

Везни 

Не сте родени за дребни земни проблеми, Везни. Вие имате потребност от величественост, хубост, романтика и да дишате с цялостни гърди леко и необезпокоявано в живота… Именно по тази причина за 2024г. ви предлагам апарат за филтриране на въздуха. Защото първо - вашата натура не може и не би трябвало да диша какъвто и да е въздух, би трябвало да е кристално чист. И второ - би трябвало да имате изцяло легално съображение на изгоните от помещението всеки, който ви нарушава спокойствието. И основанието е, че този въздух го пречиства вашият апарат! И да, знаем, че по принцип не сте от тези, които позволявате доста да ви нервират близките или пък да желаете да ги гоните от помещението… Но истината е, че през 2024г. ще има моменти, в които ще почувствате ентусиазъм да заявите границите си и в това няма нищо неприятно. В последна сметка най-важното е да има баланс, нали? А салдото от време на време се показва в това да почистим душите и пространствата към себе си от непотребни дразнители и замърсители. Освен това, дано не забравяме, че доста хора действително разчитат на Везните да обезпечават и поддържат мира в микровселената към тях. Вие сте тези, които ще извършите всичко допустимо да има съгласие. Обаче когато то се окаже непостижимо, отново вие, с вроденото си възприятие за правдивост, ще прецените кой би трябвало да напусне.

Наред с цялата въртележка от обич, шанс, финансови триумфи (и моменти, в които да внимавате за парите си), 2024г. ще ви предложи доста благоприятни условия да възцарите към себе си личното си схващане за мир и баланс. Този развой стартира с работа от вътрешната страна - във вашата сантиментална душа, по-късно ще продължи с филтриране на пространствата, които населявате и ще стигне толкоз надалеч, колкото вие самите пожелаете.

Скорпион 

Уважаеми Скорпиони, въпреки и да не сме по клишетата, изразът „ Реже извънредно точно и без нужда от мощ ” не ви ли припомня за някого? През 2024г. ние ще имаме потребност от вашата извънредно прецизна вътрешен глас, която разпознава същинските планове под всяко държание. Ще имаме потребност и от умеенето ви да навигирате през комплицирани обстановки, без да губите взор от задачата си. Мъдростта на вашия знак е точно в това - в познаването на човешката природа до нейния корен - под всички публично допустими маски, заблуди или самозаблуди. Умеете да премахвате непотребното от общуването, което работи освобождаващо на хората, по този начин както почистването от непотребни клони оказва помощ на дърветата да израстват.

В идната година доста хора ще търсят и намират себе си измежду всички трансформации, които планетите (и изключително Плутон) са ни подготвили. Вие също ще имате своите търсения. Важното за вас е, че имате присъщ компас да усещате кои направления са положителни и кои са рискови. И… дано си го кажем - доста постоянно предпочитате точно рисковите направления. Защото сте безстрашни. През 2024г. обаче мислете и премисляйте кой риск си заслужава. Не ви споделям да се страхувате, а по-скоро да активирате по-силно инстинкта си за самосъхранения. Също - не забравяйте да се обръщате към околните си за поддръжка. Колкото и да сте уверени, че можете да се справите сами с компликациите и да сте привикнали вие да разчиствате непотребното и да проправяте път напред, доста добра концепция е най-малко понякога да се опирате на някого.

Може би и през 2024г. постоянно ще чувате, че има две зодии - Скорпион и ужилени от Скорпион. Ще кажа единствено едно по въпроса - да са внимавали!

Стрелец 

Как сте, Стрелци? Имате ли към този момент набелязани дестинации за пътешестване през 2024г.? Вероятно имате такива, просто някои са под формата на фантазии, други са цели, а трети към този момент са осъществени резервации. Вие не просто пътувате, вие съпреживявате, научавате и се радвате на всяко ново място в същинския смисъл на думата. Идната година няма да ви разочарова във връзка с опциите за навестяване на нови дестинации. Зависи от вас и това по какъв начин ще се организирате. Имайте поради, че в идващите 12 месеца не всичко ще върви безпрепятствено съгласно вашите упования и вие ще би трябвало да показвате доста от присъщата за зодиакалния си знак адаптивност. Както и да развиете не толкоз присъщото за себе си умеене да планирате по-детайлно. Да, знам, че сега вършиме отегчена физиономия, само че повярвайте ми - с цел да се предпазите от игрите на Плутон през 2024г., в действителност ще е добре да станете по-организирани.

Както към този момент разбирате - неслучайно сме ви избрали мобилен апарат за разчистване. За да допринесем за най-любимото ви възприятие - възприятието на независимост. Ще можете да отидете, където си поискате с портативната си почиствачка и ще си вършиме мястото „ ваше ”, където и да попаднете. Свободата за вас не се състои единствено в това да сте тъкмо, където желаете, само че и да бъдете безусловно себе си, без да се постанова да се преценявате с другите. И, когато един път ви опознаем и усетим, че вашето чувство за независимост не се построява на гърба на другите и в действителност желаете всички към вас да са добре, тогава можем да сме същински щастливи от наличието ви. И нещо, което напълно не е за подценяване - вие сте доста работливи. Именно на вас ще разчитаме да почистите, подредите и да внесете уют, когато пътуваме дружно. А, и още нещо - ще разчитаме и да ни разсмеете.

Погледнете напред с присъщия си оптимизъм, тъй като идната година ще го оправдае, скъпи Стрелци!

Козирог 

2024 година чука на вратите ни, Козирози и евентуално вие не я посрещате сюрпризирани, като от първи сняг. Сигурно към този момент имате някакви проекти какво желаете да ви се случи, към какво ще се стремите и какво повече няма да допускате. Е, добре е да знаете, че за вашия знак годината ще бъде по-предизвикателна. Но това е добре, тъй като вие умеете да приемате провокации. Какво ще би трябвало да надмогнете? Преди всичко - желанието си да следвате единствено откритите пътища, които вие сами сте проправили. Ще би трябвало да бъдете по-адаптивни през идната година, тъй като тя ще бъде интервал на трансформации. За вас обаче ще е потребно да усвоите умения за гъвкави подходи към разнообразни обстановки. Макар и да не ви се желае. Макар и да знаем какъв брой изострен става сарказмът ви, когато чувствате, че ви постановат нещо ново и непознато. Нека се разберем по този начин - вие бъдете саркастични, а ние ще се радваме на този извънреден, само че и от време на време киселинен комизъм. Междувременно - всички ще имат потребност от стабилната ви сила. Дори и да ви се коства, че в действителност нищо не е устойчиво - останете правилни на себе си и създайте основата, върху която всички да стъпят.

И тъй като задачата ви за годината е сложна (макар и да ви донесе доста удовлетворение), ви предлагаме един правилен асистент, с който по едно и също време да чувствате независимост, само че и непоклатимост. Мощен спрей екстрактор, с който да почиствате съвършено автомобила си. Какво би трябвало да направи един Козирог, в случай че желае работата му да е свършена добре? Да си я свърши самичък. Вместо да го оставяте на всякакви дилетанти в автомивката, които да ви го връщат с непокътнати останки от солети по задната седалка, просто извадете машинката от гаража. За негативно време ще почистите съвършено автомобила си и ще ползвате времето за самобитна медитация и зареждане с нови сили.

Водолей 

Годината, която следва пред нас, ще е предизвикателна и точно поради това ще ви даде доста благоприятни условия да бъдете изцяло себе си и да чувствате удовлетворението от това. Защото доста зодиакални знаци умеят да се оправят с провокации, само че никой не умее да го прави с толкоз чаровна и лека усмивка, както вие. Сякаш за вас компликации не съществуват. Невъзможните неща просто леко ви забавят по пътя и отново стават вероятни. Носете неотменно тази сила и мотивация с вас, тъй като през 2024г. ще бъдем сложени в най-различни обстановки, които ще желаят от вас най-хубавото, на което сте способни. Годината ще премине под знака на Плутон и трансформациите и ще требва по едно и също време да бъдете гъвкави, мощни и спокойни.

Ще имате шанс, парите също няма да бягат от вас, само че е доста значимо да бъдете фокусирани в задачите си и да не разчитате на случайността. Семейните Водолеи ще би трябвало да се постараят, с цел да балансират добре сред домашните и работните си отговорности. Доста изненадващо за свободолюбивата ви натура, даже е допустимо някой да предяви искания към времето ви и още по-изненадващо - допустимо е вие даже да се замислите по какъв начин да удовлетворите тези искания.

Идваме ви на помощ с съвършеното решение на голяма част от алтернативите - прахосмукачка робот, която чисти независимо благодарение на изкуствен интелект! Този апарат в действителност е много подобаващ и за несемейните измежду вас… Най-накрая намерихме някой, който да дава отговор на всичките ви критерии - красива, високотехнологична, независима, има разсъдък, само че не ви занимава с възприятията си - прави си работата и след това безшумно си замлъква на зареждачката… Нямам какво повече да се каже - знаем, че към този момент просто я заобичахте!

Риби 

През 2024г. всички ще нуждая се от мъдростта на вашия знак, Риби (всъщност то по кое време ли не сме имали тази нужда). Годината ще е белязана от доста промени, тъй като Плутон ще я ръководи, а той е планета на революциите - на сложните, само че значими и огромни трансформации. Няма по какъв начин да не опрем до вас в подобен интервал. Ще имаме потребност някой да ни дава логичен метафизичен взор над живота, да ни утешава с мъдростта си и да ни забавлява с изтънченото си възприятие за комизъм. Вие най-добре умеете да оценявате обстановките, в които ни забърква животът, със своя огромен и спокоен взор на мъдростта.

Точно по тази причина ви предлагаме диспенсър за вода, който да е ваш съидейник в задачата ви да леете мъдрост по този начин, както вода се лее от него. Например - в случай че при вас пристигна за съвет някой, който е доста комплициран - давате му чаша вода за утешение. Ако дойде някой изключително въодушевен - чаша вода за утешение. Дойде ли при вас човек, който ви нервира - лисвате му чаша вода пред краката, с цел да му пожелаете лек път на излизане от вкъщи ви. Ако пък пристигна някой саможивец, който не желае да приказва - пиете по чаша вода, с цел да запълните неловкото безмълвие. Накрая е добре и вие самите да пиете чаша вода за утешение и всичко ще бъде наред…

Иначе през 2014г. няма да ви липсват нито обич, нито шанс. Важното е, че ще би трябвало да сте фокусирани в търсенето и привличането им, както и да работите за тяхното задържане и умножаване. Също - преценявайте добре кое е за вас и кое не е, с цел да не губите непотребна сила в гонене на нещо, без което в действителност можете.

На тази година най-после спечелили ще излязат най-умните, адаптивните и поредните, а представителите на вашия знак са точно такива. Успех!

Изготвил Надя Брайт
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР